RUM konkurrerer om nyt administrationscenter i Tørring

29.05.2018

RUM er, i team med KUBEN og DRIAS, prækvalificeret som totalrådgiver til opgaven med at bygge et nyt administrationscenter i Tørring. Ambitionen er at det 1.500 kvadratmeter store hus skal opføres som et bæredygtigt byggeri med DGNB certificering.

Visionen for projektet er at skabe et fyrtårnsprojekt – et forgangsprojekt for bæredygtighed i Hedensted Kommune.

Udover en DGNB certificering af byggeriet er ønsket at skabe et projekt der ikke bare rummer værdier og funktioner for medarbejderne, men også for kommunens borgerne. Huset i byen – Byen i huset.

Forslaget er, at der bygges en fireetagers bygning, med plads til de 85 kommunale medarbejdere i forvaltningen for Fritid og Fællesskab. I stueplan er tanken, at der laves en café/cafeteria e.l. hvortil der er offentlig adgang. Desuden vil mødelokaler m.v. også være mulige at låne for byens borgere og foreninger. På taget indrettes der en offentlig tilgængelig tagterrasse.

Den nye administrationsbygning skal placeres centralt i Tørring midtby ud til byens torv, hvor det nye hus får en attraktiv beliggenhed med aktive facader mod Tørrings fremtidige byrum.

Teamet ser frem til, med afsæt i ideoplægget, at udarbejde et godt tilbud på rammerne om en fleksibel og attraktiv arbejdsplads for medarbejderne samt et bæredygtigt hus for byen.

Foto: Campus Bindslev